top of page
Antique Pocket Watch

Jasså, er det altså dere som har klatret dere opp hit mot toppen av Odderøya for å lete etter Haubitz skatt? Hehe, det må jeg si, det var modig av dere! Med første øyekast ser kanskje disse frodige stier langs kysten ut som et sted for romantiske søndagsturer, men sannheten er, det er både mystikk, død og mørk historie som omfavner disse fjellsidene. Som en tykk tåke av tragedie hvisker fjellene fremdeles navnene til alle de unge menn som har falt i krig helt tilbake til 1600-tallet.

 

Og dere påstår dere har mot til å lete etter skatten? Haha. Ok. Siden dere påstår dere kan klare det, så skal jeg hjelpe dere. Men! Før jeg hjelper dere må jeg først se at dere klarer å følge enkle instruksjoner. Hvis dere klarer å finne dette stedet skal jeg hjelpe dere.

 

Lytt godt etter: Gå i retning av havet, der metall sperrer for inntrengere. En pil vil peke mot fyret, men du skal ikke dit riktig enda. En grusvei vil strekke seg mot havet på styrbord side. Dersom dere følger den oppdager dere en kjetting langs bakken. Følg den helt til du ser hva den er festet i.

Trykk deg videre når du finner hva det er, og skriv det som passord når du nå går videre:

skattejakt logo 2.png
Haubitz+Hall_logo.png
bottom of page